Over het YMCA Gospel Choir

Over ons

Het YMCA Gospel Choir is onderdeel van YMCA Scheveningen. Een vereniging die in het evangelie zijn inspiratie vindt en niet gebonden is aan een kerkelijke richting. Op deze manier wil het koor ook bezig zijn. zingen over geloof, hoop en liefde, over kerkmuren heen op een eigentijdse manier voor alle mensen.

Iedereen is welkom!

De meeste optredens van het koor zijn tijdens kerkdiensten en we streven ernaar ons verhaal en de boodschap van het evangelie met volle overtuiging te brengen en de mensen in de kerk te raken en te inspireren.

Op ons repertoire staan o.a. nummers van Paul Beloche, Steven Curtis Chapman en Kirk Franklin en wordt er regelmatig gewerkt aan nieuwe, soms ook eigen nummers.

Alles wordt gebracht in een eigen stijl. Zo heeft het YMCA Gospel Choir een uniek en herkenbaar geluid!

Het koor bestaat op dit moment uit ongeveer 50 leden uit Den Haag en omstreken. Het koor beschikt over een eigen band. De algehele muzikale en creatieve leiding is in handen van dirigent Rob Buis.

Auditie doen?

Ben je tussen de 15 en 50 jaar, kun je goed zingen en ben je op zoek naar een muzikaal, actief en enthousiast gospelkoor?

Meld je dan aan om vrijblijvend een keer mee te kijken tijdens een repetitie of maak een afspraak om auditie te komen doen!

Voor meer informatie, kun je een e-mail sturen naar: leden@ymcagospelchoir.nl

Boek het YCMCA Gospel Choir:

Bent u op zoek naar een enthousiast gospelkoor?
Dan bent u bij het YMCA Gospel Choir aan het goede adres.

We verlenen regelmatig onze medewerking aan kerk- en jeugddiensten, Organiseren workshops en concerten en nemen deel aan nog tal van andere evenementen.

Wilt u meer informatie over boekingsmogelijkheden, stuur dan een e-mail naar: boekingen@ymcagospelchoir.nl

Discografie

Het YMCA Gospel Choir heeft in de loop der jaren diverse CD’s en DVD’s uitgebracht.

2016 – Come Closer (live CD)
2010 – Het is volbracht (live cd Kees Kraayenoord)
2009 – On the road (studio CD)
2008 – Raise the roof (live DVD)
2004 – Coming home (DVD single)
2001 – Help is on the way (live CD)
1997 – Rain on me (studio CD)

Hier vindt u een aantal nummers en impressies van onze optredens: